Kárpátaljai turisztika - turizmus Kárpátalján - magyarul is

Kép + szöveg = Az Ön hirdetésének, felhívásának, reklámszövegének, emblémájának, logójának, bannerjének és/vagy a saját honlapjára mutató linknek a helye. 
Az Ön hirdetésének, felhívásának, reklámjának, cégadatainak, tevékenysége leírásának és/vagy a saját honlapjára mutató linknek a helye. Képet, szöveget egyaránt elhelyeztethet itt.

 

Figyelem! Ez a weboldal a kárpátaljai turizmus és a turizmus Kárpátalján kifejezésekkel egyaránt a Google találati listák élmezőnyében szerepel. ÖN IS ÍGY TALÁLT RÁ!  Az Ön vállalkozása, cége, utazási irodája, a szállás, utaztatás, idegenvezetés terén nyújtott szolgáltatása számára előnyös lehet, ha hirdetést helyez el ezen  az oldalon. Ha érdekli az ajánlat, írjon: karpaty-turizmus

Megjelentetheti cégadatait és bemutathatja tevékenységét ezen az oldalon is: Vállalkozások, szolgáltatások Kárpátalján és Ukrajnában

Magyarul is olvasható Kárpátalja új internetes turisztikai portálja

Megkezdte működését Kárpátalja többnyelvű internetes idegenforgalmi portálja, amely a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megye legátfogóbb turisztikai információs forrása.

A http://www.zakarpattyatourism.info címen elérhető honlapot ismertető ungvári sajtótájékoztatóján Tarpai József, az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda igazgatója elmondta, hogy a turisztikai portálon megtalálhatók a Kárpátalja megye idegenforgalmi nevezetességeivel kapcsolatos legfontosabb információk. 
 
Az érdeklődők jelenleg három nyelven, közte magyarul kaphatnak kimerítő tájékoztatást a régió múzeumairól, műemlékeiről, várairól, fatemplomairól, természeti értékeiről, túraútvonalairól, idegenforgalmi újdonságairól és a szálláslehetőségekről, beleértve a szállodákat, moteleket, panziókat, hosteleket, gyógyüdülőket és a falusi turizmus szálláshelyeit. 
 
A mukachevo.net munkácsi hírportál jelentése szerint Tarpai azt is közölte, hogy a turisztikai portált Kárpátalja és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határon átnyúló idegenforgalmi együttműködése keretében hozták létre, és üzemeltetéséről az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda gondoskodik. 
 
A turisztikai létesítményekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk, fényképek, címek díjmentesen helyezhetők el a honlapon. Mint az igazgató kifejtette, a szájt tartalma jelenleg ukrán, magyar és angol nyelven olvasható, de rövidesen az orosz, német és cseh látogatók is az anyanyelvükön tájékozódhatnak a portálon, amely interaktív, és a térség idegenforgalmi szempontból fontos létesítményeit tartalmazó térképén a GPS-koordináták is fel vannak tüntetve.

 

Címkék: turizmus