Népszerű új videojátékok 2024

laptop-vedeojatek.jpg

Az év 2024-ben számos izgalmas videójátékot ígér. Jelenleg ezek a legnépszerűbbek, főleg a laptop-felhasználó fiatalok körében

Alone in the Dark

  • Megjelenés: 2024. január 16.
  • Platformok: PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Leírás: A legendás horrorszéria újragondolt visszatérése. Emily Hartwood és Edward Carnby a Derceto Manorban kutatnak egy eltűnt nagybácsi után. Rebootolt történet és átalakított játékmenet várható.

Suicide Squad: Kill the Justice League

  • Megjelenés: 2024. február 2.
  • Platformok: PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Leírás: A Rocksteady Studios fejlesztése, Batman világában játszódik. Az Öngyilkos Osztag Brainiac uralma alatt próbálja megmenteni a Justice League tagjait Metropolisban.

Ezen kívül még számos más játék is érkezik 2024-ben, például a Little Nightmares 3, a Helldivers 2, a Tekken 8 és a Final Fantasy 7 Rebirth. Várakozással tekintünk a jövő év izgalmas megjelenései elé! 

Népszerű videojátékok - magyar fejlesztések

Abandoned Places

Az Abandoned Places egy kilencvenes években piacra dobott magyarországi fejlesztésű változat. Nem is meglepő, hiszen a szerepjáték stílusra hatalmas volt a kereslet. A remek újításokkal ellátott videójáték az ArtGame magyar programozói csapatnak köszönhető. A benne hallható zenék brutálisak lettek, hiszen több, mint 100 perces saját verziót készítettek hozzá. Ez akkoriban még nem számított általánosnak, így egy igazán egyedi játékról van szó.

FIFA

Ki ne ismerné a FIFA játékot? A folyamatosan megújított Xbox One-on lejátszható változatot a Frostbite grafikus motor keltette életre, eddig még nem látott verzióban. A 2021-es játék új hangzást, új animációs technológiát és még annál is több hangulati elemet kapott. Ezzel minden meccs olyan, mintha egy igazi döntőn vennénk részt.

Marvel’s Avangers

A Marvel világából nem maradhat ki a videójáték sem. Ez a termék meghív bennünket a szuperhősök életébe. A kiemelkedően megtervezett és megvalósított nemzetközi változattal rendkívüli képességeket sajátíthatunk el. Nyugodtan testre tudjuk szabni a szuperhősök folyamatosan bővülő választékát. Kialakíthatunk vele négytagú csapatot, amellyel megvédhetjük az egész Földet.

Cyberpunk

A Cyberpunk egy új és nagyszabású akciójáték, amelyet Xbox One-ra készítettek. A terep Night City, amely egy futurisztikus nagyváros. A főhös V, aki nemcsak hacker, de még zsoldos is. A bőrébe bújva pedig megszerezhetjük a kibernetikus implantátumot, amely a pletykák szerint örök élettel ruház fel bennünket. A CD Projekt RED által piacra dobott szerepjáték új szintre emeli ezt a világot. Nem csoda a világsiker, hiszen számos izgalmas küldetésben vehetünk részt FPS harc és külső nézetes járművezetéssel karöltve.

_______________________

Kapcsolódó cikk: