Link elhelyezés Pr-cikkben

PR-cikk megjelentetése link elhelyezéssel

- Oldalunkon 2021-ben a PR-cikkek megjelenési ára 9000 Ft / cikk. > Írjon < Bármilyen téma jöhet! Termék-ajánlók, budapesti szolgáltatások. Infrafűtés, ivóvíz kezelése előnyben.

pr-cikk és link elhelyezés

A Kárpátalja Blog lehetőséget nyújt PR-cikk elhelyezése módszerével történő linképítésre. A Public relations cikkek marketing szövegek, a keresőmarketing területén link elhelyezés számára készülnek és jelennek meg weboldalakon. Ez a tartalommarketing eljárás a Google helyezés javítás leghatékonyabb módszere, egyben a legbiztonságosabb is, mert a releváns szövegkörnyezet igazolja a link hitelességét, így nem merül fel a manipuláció gyanúja. A Google rangsorolásában kiemelt szerepet kapnak az aktuális blogbejegyzésekből érkező hivatkozások: ezek a céloldalon közölt tartalom időszerűségét, fontosságát igazolják.

Eredetileg a nyomtatott sajtóban a PR-anyagok a szervezeti egységek (cégek, intézmények, csoportok, egyesületek, szervezetek, pártok) és a publikum kapcsolatát javító sajtócikkek voltak és ingyenesen, tájékoztató jelleggel tették közre az orgánumok, miután készen megkapták a szervezeti egység píárosától vagy marketingesétől. Az online médiában a PRcikk megjelentetése fizetett szolgáltatássá vált, míg a keresőoptimalizálás (SEO) szakemberei számára a linkprofil építő munka alapját képezi.

PR-cikk árak 2020

pr cikk elhelyezés áraPéldának okáért a sielok . hu weboldal médiaajánlat rovatában egy pr-cikk-megjelenés ára címoldali linkkel 36 000 Ft / hét. Ez havi szinten 150 ezer forint - ez a legmagasabb ár, amit a magyar online szférában találtunk. A nagy hírportálok is beérik 25-50 ezerrel, és nem szedik le sem egy hét, sem egy hónap múlva, igaz, a cikk nem feltétlenül kap főoldali linket. Ehhez képest

a Kárpátalja blogban 1 PR-cikk-megjelenés ára 9.000 Ft

A készen kapott elhelyezendő pr-cikkek paraméterei:

  • A szöveg mérete: 1500-2000 karakter
  • Képek száma: 1 .jpg kép
  • Linkek száma, jellege: 1 szöveges link:
  • Cikk megjelenési helye: főoldal, legfelül
  • Link helye a főoldalról nézve: a tovább » utáni részben
  • A PR-cikk 1 hétig garantáltan a legfelső helyen szerepel
  • A cikk 2 hónapig garantáltan a főoldalon marad (de lejjebb kerül)
  • A cikk korlátlan ideig megmarad az archívumban és 1 évig link mutat rá a főoldalról

Public relations cikkek megjelenése


A magyar nyelvterületen a PRcikk árak kb 3.000 Ft-tól kezdődnek, de valamirevaló oldalakon 5.000 Ft alatt nem igazán találunk ajánlatot. A public relation cikkek elhelyezésének ára, a megjelenés helyének értékétől függ, így páldául a website MOZ DOMAIN AUTHORITY számától. Az UngParty honlapcsoport árairól itt tájékozódhat:

Főoldali apróhirdetés ára: 4.500 Ft

Jelenleg előnyben részesülnek az infrafűtés technológiáját és eszközeit érintő szövegek, ezek között is a kültéri terasz fűtését érintők, továbbá a pánikbetegség kezelését, az ivóvíz fertőtlenítését és a környezetvédelmi célokat szolgáló műanyag tárolóeszközök témáját érintő hirdetések és marketingszövegek.

_______________________________________

SEO 2020: link elhelyezés pr cikkben

Ez év kezdetétől külső megbízás alapján 3 linképítő program fut e blog támogatásával:

1. Kültéri terasz fűtése infrasugárzó panellel

Az infrasugárzó fűtőtestek működése azon alapszik, hogy a hősugarak áthatolnak a levegőn és melegítik a közelükben üldögélő emberek testét. A kültéri teraszok fűtésére szánt infrasugaras fűtőberendezések állványokra szerelve a tetőzet alól sugároznak. 

2. kármentő tálca - műanyag tartály

Linkelhelyezés történt ezen a belső blogoldalon:

3. Ivóvízkezelés - klór-dioxid

 A twinoxide fertőtlenítőszer ClO2 alapú biocid hatású kemikália. A forgalmazó honlapja:

4. Pánikbetegség öngyógyítása oktatóvideókkal

A szorongás és a fóbiás tünetek otthoni környezetben gyógyszer nélkül is kezelhetők:

Organikus találatok - Kulcsszavak Google-kereséshez:

Publikálás - honlap-seo: prcikk árak 2020, szövegmarketing, linkelhelyezés - tartalommarketing eszközök a helyezésjavításban, ipari műanyag, kognitív viselkedésterápia otthon: pánikbetegség és agorafóbia, környezetkímélő ivóvíz kezelés klór-dioxid oldattal magyarországon és kárpátalján, prémium linképítés ára

Linképítés PR-cikk elhelyezéssel

Ez nem egy linképítő blog, de a tulajdonosa tudja, hogy a Public relations cikkek releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett kulcsszavas linkek hatékonyságát a Google előresorolásában. Cél a terméket és szolgáltatást ajánló weboldalak pozicionálása.